Samenwerking

Als team zijn we breed inzetbaar

Dankzij de samenwerking met anderen kan nagenoeg iedereen met een wens, vraag, behoefte of probleem geholpen worden in zijn zoektocht. Indien nodzakelijk wordt de juiste expertise gezocht binnen het netwerk om het optimale resultaat te bereiken.

Guido Fröhlichs

Guido Fröhlichs

Als consultant en manager is Guido Fröhlichs gespecialiseerd in de vakgebieden management control en projectmatig werken. Hij treedt op als gastspreker, geeft trainingen/workshops en adviseert organisaties die verder willen professionaliseren in deze gebieden. Daarnaast is hij auteur van diverse boeken en artikelen.

Nijssen-Spoorenberg International

Nijssen-Spoorenberg International

Jan Mestrom werkt samen met Nijssen-Spoorenberg International in een groeve in Duitsland. Dit biedt uitstekende mogelijkheden om zowel door indoor als outdoor activiteiten de teamband te versterken op een prachtige lokatie.

Triple J Group

Triple J Group

Enkele jaren geleden is het samenwerkingsverband ‘Triple-J’ van start gegaan. De drie J’s – Jan Mestrom, Joep Heuvelmans en Jack Verreussel – verzorgen sessies op het gebied van training, coaching en teambuilding. In besloten groepsbijeenkomsten zijn Jan, Joep en Jack het ervaren ‘klankbord’ voor wie tot effectievere persoonlijke én zakelijke inzichten wil komen.

Berghotel Hoher Knochen

Berghotel Hoher Knochen

Berghotel Hoher Knochen levert een uitstekende lokatie voor trainingen, goed eten en goede verzorging.

Competenza

Competenza

Jan Mestrom werkt samen met Competenza, het bedrijf van Jack Verreussel. Samen zitten ze ook in de Triple J groep.